REGISZTRÁCIÓ
2024 júniusi csendes elvonulásra


Kedves jelentkező!

Beth Upton Anuttara júniusi 30 napos elvonulására 2024 február 10-ig lehet jelentkezni itt (a jelentkezési időszak hosszabbítható). A bekerülés idén is sorsolás alapján fog történni, amit február 15-én tartunk. Anuttara kérése szerint a hosszabb elvonulásra érkezők előnyben részesülnek, így először a 30 napra, majd 20 napra jelentkezők kerülnek sorra.

Ha 30 napra jönnél, az a három 10 napos turnuson való részvételt jelenti. Ha 20 napra jelentkezel, akkor az két egymást követő 10 napos időszakot jelent. Az elvonulásra egyszerre 48 főnek tudunk helyet biztosítani. Várólista idén is lesz.

A turnusok beosztása a következő lesz:

Május 31. - Június 10.
Június 10. - 20.
Június 20. - 30.

A helyszín változni fog, idén a festői Farkaskútvölgyben vonulunk el a csendbe. 

Idén is számos nemzetközi meditáló társunk jelentkezésére számítunk, akiknek nagyon örülünk, de ismét limitálni fogjuk a nekik jutó helyek számát, hogy a magyarországi szangha tagjai is nagy számban részt vehessenek.

Az elvonulás a korábbi évek hagyománya szerint adomány alapú. Ehhez segítségképp idén is kiszámoltuk, hogy egy résztvevő egy napjának költsége körülbelül 16.000 Ft. A felajánlott adományokból fedezzük az elvonulás költségeit, illetve a szervezeti háttér működését is.

A tavalyi évhez hasonlóan az elvonuláson való részvétel regisztrációs díjhoz kötött. A 10, 20, 30 napos részvétel regisztrációs díja 40, 80 illetve 120.000 Ft.

Ha még nem voltál velünk elvonulni, itt tudsz bővebben olvasni arról, hogy milyen egy csendes elvonulás.

További részletekkel később jelentkezünk, addig is sok mindenre választ találsz a Gyakran Ismételt Kérdésekben.