Események


Anuttara időről-időre elfogadja felkérésünket évenkénti hosszú elvonulásokra, és mi boldogan teszünk eleget az ehhez szükséges szervezési munkálatoknak.

Kiemelten fontosnak tartjuk és támogatjuk a hosszabb, 30-20 napos elvonulásra jelentkezőket, illetve a régi tanítványok visszatértét, mert ezek intenzív segítséget nyújtanak abban, hogy egyre inkább elmélyültebbé tudják tenni gyakorlásukat.

Természetes módon ennek az a velejárója, hogy csak kevés olyan jelentkező tud részt venni az elvonulásokon, aki 10 napra jelentkezik, illetve nincs aktív tanítványi viszonyban Anuttarával. Ennek okán is törekszünk arra, hogy amikor csak lehetséges, lehetőséget biztosítsunk vele az elvonulásra.

A következő elvonulás Anuttarával 2024 júniusában lesz

amelyre jelentkezni a hírlevélben kiküldött elektronikus formanyomtatvány kitöltésével lehet. Ha esetleg nem kaptad meg a hírlevelet, akkor a 2024 júniusi elvonulásra ezen az olalon keresztül is tudsz jelentkezni. Kérjük, hogy iratkozz fel a hírlevelünkre itt, hogy a továbbiakban ne maradj le a legfrissebb információkról.

Ha kérdésed van, kérjük vedd fel a kapcsolatot velünk, ha nem kapsz választ a Gyakran Ismételt Kérdések között.