ELŐ-REGISZTRÁCIÓ 

2023. évi 20 és 7 napos csendes elvonulás

Részvételi feltételek Beth Upton Anuttara 20 és 7 napos elvonulásához

20 NAPOS ELVONULÁS: 2023. JÚNIUS 10 - 30.
7 NAPOS ELVONULÁS 2023. JÚLIUS 2 - 9.

Kedves elvonuló!

Köszönjük az érdeklődésed Anuttara ELVONULÁSAI iránt! Kérünk, olvasd el ezt a dokumentumot, mielőtt elkezdesz elő-regisztrálni, és legyél figyelemmel az itt leírt részvételi feltételekre.

Az idei évben oly sokan adták le az elő-regisztrációjukat a 30 napos elvonulásra, hogy nem tudunk 10 napos helyeket nyitni. A 20 napos elvonulóknak is csak alig pár helyet tudunk ajánlani. Éppen ezért szerettünk volna azoknak is kedvezni akik rövid elvonulásra szeretnének csatlakozni. Ezért szerveztünk egy extra 7 napos elvonulást. 

Mindkét esetben csakis a megadott elő-regisztrációs időszakban lehetséges leadni a jelentkezési szándékot az lentebb található űrlap kitöltésével. Nagyon fontos számunkra, hogy végigjárd az itt leírt regisztrációs folyamatot és tarts a kért határidőket. Amennyiben ez akadályba ütközik, kérünk, mindenképpen és minél hamarabb jelezd felénk!

Kérdéseddel keress minket!
Köszönjük megértésed és együttműködésed!
Mettával,
Bihari Nirmala és Kocsis Viki

Elvonulások részletei

Beth Upton Anuttara 2023. június 10 - 20. között a 20 napos és 
július 2 - 9. között a 7 napos elvonulás kerül megrendezésre. 

A helyszín a pannonhalmi Szent Jakab Ház (https://szentjakabhaz.hu/galeria/3.html).

Érkezés mindkét esetben a dátumokban leírt első nap délutánján a hazautazás pedig az utolsó nap délelőttjén történik.

Az elvonulás a korábbi évek hagyománya szerint adomány alapú. Ehhez segítségképp idén is kiszámoltuk, hogy egy résztvevő egy napjának költsége minimum 15.000 Ft. A felajánlott adományokból fedezzük az elvonulás költségeit, illetve a szervezeti háttér működését is.

Ezek mellett egy új rendszert vezettünk be, mégpedig azt, hogy az elvonulás regisztrációs díjhoz kötött, ehhez tovább olvasva találhatod a részleteket.

Az elvonuláson való részvétel a korábbi évek és a már most is tapasztalt hatalmas érdeklődés miatt az alábbi két lépéses feltételek mellett lehetséges.

Első lépés: Elő-regisztráció

Első lépésben kérjük a lentebb található felületen regisztrálj!

Az elő-regisztráció időtartama: 2023. február 10 - 20. között

Az elő-regisztrációt azután tudod elküldeni, miután elolvastad és a lap alján található kis kocka bejelölésével jelezted, hogy elfogadod az itt leírt részvételi feltételeket.

A 20 napos elvonulásra 2-3 főnek, a 7 napos elvonulásra pedig 40 főnek tudunk helyet biztosítani. Amennyiben többen jelentkeznek, mint a maximalizált létszám, úgy a regisztráltak között sorsolással dől majd el, hogy ki tud részt venni az elvonuláson.

Második lépés: Adományi letét fizetése

Az adományi letét a hatalmas túljelentkezés és az utolsó pillanatban történő lemondások miatt vált szükségessé. Sajnos nagyon nehéz és nem is mindig lehetséges az utolsó pár hétben résztvevőket találni a lemondott helyekre, miközben hónapokkal előtte még rengeteg előjelentkező vár arra, hogy eljöhessen. Az adományi letét így számodra és számunkra is az elköteleződés, illetve a felelősségvállalás szándékának mutatójává válik.

A regisztráció díj összege 20 napra: 60.000 Ft, 7 napra 30.000Ft

Befizetési határidő: 2023. február 25.

A további részletekről a résztvevők végleges névsorának birtokában adunk tájékoztatást, legkésőbb február 22.-én. Az adományi letét befizetéséhez szükséges adatokat is ekkor küldjük el.