Családi meditációs elvonulás Anuttarával, Magyarországon

2022.06.29

2022. június 29. - július 3. Uzsa, Kerekerdő Szabadidő Központ

Sokszor arról ábrándozunk, hogy családtagjainkkal együtt tudunk részt venni egy meditációs elvonuláson. Szülők és gyermekeik együtt. Ennek az elvonulásnak épp ez a küldetése, hogy a szülők nyugodt körülmények között tudjanak gyakorolni, miközben a gyermekeikkel önkéntes segítők foglalkoznak vezetett és szabad játékokban egyaránt. És mivel Anuttara lényegesnek tartja, hogy a gyermekek is megismerjék a meditációs gyakorlást, így minden nap velük is foglalkozik csoportos beszélgetés formájában korosztálytól függetlenül.

Ez az elvonulás nem nemes csendben zajlik, viszont kiemelt figyelmet fordítunk azok kérésére, akik szótlanul szeretnék tölteni az elvonulást.

A családi elvonulás is bővelkedik a színes gyakorlási programokban: egyéni és csoportos interjúk, mindfulness játékok, közös étkezések, esti kérdések-válaszok, és ami sokak kedvence, a délutáni medence-party.

A program beosztása a felnőtteknek hasonlóképpen zajlik, mint a csendes elvonuláson (részletek itt).

Az elvonulás költségei

A szállás díja:
8500 Ft/fő/nap 18 éves kor felett,
7500 Ft/fő/nap 18 éves kor alatt,
3 éves kor alatt pedig ingyenes.

Az étkezés ára teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora):
3000 Ft/fő/nap,
2000 Ft/fő/nap 6 éves kor alatt,
3 éves kor alatt pedig ingyenes.

Illetve Anuttarának és a gyermekfelügyelőknek adományt gyűjtünk a kiemelkedően értékes idejükért, illetve azokra a költségekre, melyek az utazásukat és a helyszínen tartózkodásukat fedezik.

További részleteket a regisztráció után emailben küldünk.

Szeretettel várjuk az egész családod,
Gyöngyi, Nirmala és Móni